fbpx
Kezdőlap Történetek 5 Félresikerült rablás története

5 Félresikerült rablás története

0
19

Félresikerült rablások, történetek

Sok filmet láttunk már mindannyian arról, milyen is a tökéletes rablás legyen szó gyémántról, autóról vagy elmondhatatlan mennyiségű pénzről. Láttuk mennyi mindenre kell odafigyelni és mennyi tervezést igényel egy-egy tökéletes rablás megszervezése. Persze a valóvilágban már nem minden olyan filmszerű és közel se olyan egyszerű legalábbis ennek az 5  bűnözésre elszánt embernek  biztosan nem.

Ha tetszett a videó ne felejtsétek el lájkolni és feliratkozni a csatornára

Sziasztok Én Manuel vagyok a rejtélyes világtól és ma elhoztam nektek az 5 félresikerült rablás történetét.

  1. Ez a rabló egy autójavítóba tört be és alig pár lépés után beleesik egyenesen egy olajos gödörbe. Miután sikerült kimásznia tetőtől talpig olajosan megtalálta a kincset rejtő irodát és sikerült neki 100 dollár értékben vagyis alig több, mint 30 ezer forint értékben rabolnia.
  2. A következő videóban 3 felfegyverzett rabló tört be egy otthonba Atlantában, miközben a tulajdonosok otthon aludtak, de hála a rablók nem létező profizmusának felkeltek a tulajdonosok a hangoskodásra és mint Amerikáról legyen szó a tulajdonosok fegyverre fegyverrel válaszoltak, amire a rablók 3 irányba futottak, ketten sikeresen elmenekültek üres kézzel, míg az egyikük belehalt a tulajdonos fegyvere által okozott sérülésbe.
  3. A harmadik videóban azt láthatjuk, miként valósul megy egy ragyogó elme ragyogása avagy törjünk be a helyi italboltba, miért is ne. A kezdet igazán reményteli volt előszőr felmászott a tetőre is a terv az volt, hogy majd békésen leereszkedik lemászik onnan mint megannyi filmben láthattuk már, csak egy picit elszámolta magát, mert az egész tető beszakadt alatta. miután összeszedte magát – precízen bevásárlókocsival összegyűjtötte magának amiért jött és menekülni szeretett volna, de persze ez nem ment könnyen többszöri próbálkozásra sikerült visszajutnia a tetőre de mikor onnan is leakart mászni ismét elesett.
  4. Ennek az épületnek a tulajdonosa a biztonság érdekében úgy alakította ki a biztonsági rendszert, hogy az ajtókat csak egy irányból lehessen kinyitni és, így a rablók csapdába esnek egy betörés alkalmával ahogy láthatjuk is. Betörőnk többszöri próbálkozás után se szabadul ki és a rendőrség hamarosan meg is érkezik a helyszínre és letartóztatják a csapdába esett rablót.
  5. Utolsó jelöltünk egy igazi Darwn díjas bűnöző, hiszen igazi agytrösztnek kell lenni ahhoz, hogy közvetlenül a rendőr orra előtt próbáljon meg valaki kirabolni egy szegény taxist. Persze nem telt bele sok időbe a rendőr észrevette a bűntényt és egyhamar le is tartoztatta az év bűnöző zsenijét.

Köszönöm, hogy ismét végig néztétek a videót ha tetszett ne felejtsétek el lájkolni illetve feliratkozni.

Találkozunk legközelebb is sziasztok.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét