fbpx
Kezdőlap Érdekes tények Tilos a Reinkarnáció – 15 Érdekes tény, hogy sokkold az agyad

Tilos a Reinkarnáció – 15 Érdekes tény, hogy sokkold az agyad

0
90

15 Tény, hogy hogy Sokkold az Agyad – 2.rész

A világunk valóban páratlan hely, és egy dolog biztos róla, talán sosem fogjuk teljes mértékben kiismerni. Hiába vagyunk már lassan 8 milliárdan, amiből ráadásul 8 millió fő a tudománynak szenteli életét, egyszerűen a Föld mindig kicsit előrébb jár és okosan cselezi ki az emberiséget.

Ugyanakkor ennek köszönhetjük azt is, hogy az elsajátítható és megismerhető dolgok száma egy emberi élet léptékében gyakorlatilag végtelen, hisz nincs olyan élő ember, aki szó szerint mindent tudna. Emiatt pedig újra és újra gyermekien tudunk rácsodálkozni és világra és azt mondani: „Ezt nem gondoltam volna…”

Szeretünk érdekes dolgokat hallani, és olvasni. De előfordult már valaha is, hogy azért ültél az internet elé, mert valamire kíváncsi voltál? Érdekelt miként működik, vagy épp mi állhat a háttérben?! Ezt gondolom nem sokan tudják elmondani magukról.De léteznek olyan jó kis cikkek, amik sok érdekességet írnak le és ezzel te is bővítheted az intellektuális tudás.

Az ősrobbanás óta eltelt közel 14 milliárd évben bizony történt egy s más ezen a Földön. Bár igaz, hogy az emberiség egyelőre csak egy apró homokszem a Föld létezésének homokórájában, ettől még ugyanúgy a kötelességünk újra és újra egyre szélesebb körben tágítani az ismereteinket. Az alábbiakban éppen ezért 21 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a világról, melyekről valószínűleg csak nagyon kevesen hallottak korábban…

Sziasztok én Manuel vagyok a RejtélyesVilág-tól és ma elhoztam nektek 15 érdekes tényt, amire egész biztos felkapod a fejed!

  1. Több csillag van az égen, mint homokszem a Földön.
  2. Több ember halt meg szúnyogok okozta betegségben, mint az összes háborúban, a történelemben.
  3. A bőrünk legkülső rétege teljesen kicserélődik minden egyes hónapban.
  4. Egy átlagos élettartam alatt az ember annyit sétál, hogy 5x körbejárhatná az Egyenlítőt.
  5. A zsírsejtek fogyás során nem tűnnek el, csak csökken a méretük.
  6. Ha egy gyémántról meg akarjuk állapítani, hogy eredeti vagy hamisítvány, elég rálehelni. A hamis beködösül, az eredeti tiszta marad.
  7. Az alvók 12%-a álmodik fekete-fehérben

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét